NG Hotels, 2024 World Luxury Awards’ta 12 ödülün sahibi oldu

0

Oluşturulma tarihi: 21 Ekim 2024, 17:33

NG Hotels, NG Sapanca, NG Enjoy, NG Afyon ve NG Phaselis Bay otelleriyle toplam 12 ödül kazanarak lüks konaklama ve hizmet sektörüne yeni bir boyut kazandırdı.

class = “medyanet-inline-adv”>

Dünyanın en prestijli turizm ödüllerinden biri olan World Luxury Awards, otelleri deneyimleyen misafirlerin verdiği puanlara göre dünyanın en lüks otellerini belirliyor. NG Hotels, 2024 ödüllerinde çeşitli kategorilerdeki otelleriyle büyük başarıya imza attı.

NG Afyon, “Dünyanın En İyi Termal Oteli SPA” dahil 2 ödül, NG Enjoy, “Avrupa’nın En İyi SPA Oteli” dahil 3 ödül, NG Sapanca, “Avrupa’nın En İyi Wellness SPA’sı” dahil NG Phaselis Körfezi, 2’si ödül olmak üzere 5 ödülle taçlandırıldı. ve “Avrupa’nın en iyi aile oteli”.

GIDE GÜRAL GÜR: “ÜLKEMİZİ EN İYİ ŞEKİLDE TEMSİL ETMEKTEN GURUR DUYUYORUZ”

NG Hotels Yönetim Kurulu Başkanı Hediye Güral Gür ve NG Phaselis Bay Genel Müdürü Cenker Yılmaz, 19 Ekim 2024 tarihinde Kuzey İrlanda’daki Galgorm Resort’ta düzenlenen törene katıldı.

NG Hotels Yönetim Kurulu Başkanı Gift Güral Gür, prestijli ödüllerle ilgili yaptığı açıklamada, bunların NG Hotels’in misafir memnuniyetine verdiği önemin göstergesi olduğunu belirterek şunları söyledi:

“Toplamda 12 farklı ödül almanın mutluluğunu ve gururunu yaşıyoruz. Oylarıyla bize destek veren tüm misafirlerimize ve başarımıza katkıda bulunan değerli ekip arkadaşlarımıza canı gönülden teşekkür ediyorum. Misafirlerimizin memnuniyetinin birinci önceliğimiz olduğunu belirledik ve bu doğrultuda çalışmaya devam edeceğiz. Ülkemizin turizm sektörüne katkı sağlamanın gururunu yaşıyoruz ve daha nice başarılara imza atacağımıza inanıyoruz.”

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Bu web sitesi deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Bununla iyi olduğunuzu varsayacağız, ancak isterseniz vazgeçebilirsiniz. Kabul etmek Mesajları Oku

Antalya Haber