Fenerbahçe zirve yarışında ağır yara aldı! Milli ara dönüşü Samsun’da iki puan bıraktı

0

Trendyol Süper Lig’in dokuzuncu haftasında Samsunspor ile F.Bahçe karşı karşıya geldi. Sarı-lacivertliler 2 kez öne geçti ve karşılaşmayı 2-2 beraberlikle tamamladı.

Samsun 19 Mayıs Stadı’nda oynanan karşılaşmada sarı-lacivertli ekip, gollerini Dusan Tadic ve Allan Saint-Maximin’den kaydederken, Karadeniz ekibi ise Carlo Holse ve Soner Aydoğdu’dan memnun kaldı.

Bu sonuçla Jose Mourinho’nun öğrencileri şampiyonada üçüncü kez puan kaybederek puanlarını 17’ye çıkarsa da zirve yarışında ciddi bir darbe aldı. Thomas Reis’in çalıştırdığı Samsunspor, yenilmezlik serisini 5’e çıkarırken, puanını da 19’a yükselterek haftayı 3. sırada tamamladı.

5 MAÇ 5 GOL: DUSAN TADIC

Maçın ilk golünü atan Dusan Tadic, sarı-lacivertli formayla son 5 lig maçında beşinci kez fileleri bulmayı başardı. Sırp yıldız, UEFA Avrupa Ligi’nde Twente’ye karşı oynanan maçta da eşitliği sağlayan golü attı.

FRED CEZA ALDI

GaWTVvLWUAAaqmG

İlk yarı sonunda rakibiyle yaşadığı ikili mücadelenin ardından hakem Ali Meteoğlu tarafından sarı kartla cezalandırılan Fred, önümüzdeki hafta oynanacak Bodrumspor maçında takımını yalnız bırakacak.

OOSTERWOLDE DEVAM ETMEDİ

lisanslı görsel

Samsun’da oynanan karşılaşmaya ilk 11’de başlayan Jayden Oosterwolde sakatlanarak maça devam edemedi. 76. dakikada genç oyuncunun yerine Samet Akaydın oyuna girdi.

ANLAMLI BANNER

380690_SAMSUNSPOR---FENERBAHÇE-MACINDAN-FOTOĞRAF

Karadeniz ekibinin taraftarları, tribünlerde kırmızı beyazlı pankartlarla “Samsunspor” koreografisi hazırladı.

Sol kale çizgisi gerisinde tribünlerde bulunan taraftarlar, 19 Mayıs 1919’da Samsun’a ayak basan Mustafa Kemal Atatürk’ün 29 Ekim Cumhuriyet Bayramını kutlamak için Samsun’a geldiğini duyuran Kurtuluş Savaşı gazetesi manşetinin yer aldığı dev pankart açtı. .

Önceki içerik Sonraki içerik

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Bu web sitesi deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Bununla iyi olduğunuzu varsayacağız, ancak isterseniz vazgeçebilirsiniz. Kabul etmek Mesajları Oku

Antalya Haber