Fenerbahçe maçı çok önemli…Süper Lig

0

Alman teknik adam, Nuri Asan Tesisleri’nde düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulundu.

”FENERBAHÇE MAÇI ÇOK ÖNEMLİ”

Süper Lig’in 8. haftasında Adana Demirspor’a konuk olacaklarını anlatan Reis, şöyle konuştu: “Milli aradan sonra F.Bahçe ile oynayacağımız maç çok daha önemli olacak. Ligde şu anki durumumuz oldukça iyi. Adana Demirspor maçını kazanarak konumumuzu güçlendirmek ve üst sıralarda yer almak istiyoruz.” “Adana Demirspor’un ligde son sırada olduğunu biliyorum ama çıkmamız kesinlikle kolay olmayacak. Bu maçı galibiyetle bitirdik.” dedi.

”Pes etmemeyi, sonuna kadar mücadele etmeyi öğrendik”

Thumbs_b_c_e866bb1966ebbadeae79c85c4d13f1

Oyuncularının performansından memnun olduğunu belirten Reis, şunları söyledi: “Şu ana kadar oynadığımız maçlar çok zorlu geçti. Bazı maçlarda şansın yanımızda olduğu anlar oldu. Özellikle Göztepe maçında, 4. golü 3-1 rakip attı, 4-1’den sonra geri dönmek zor olurdu, orada şanslıydık, takım pes etmemeyi ve sonuna kadar mücadele etmeyi öğrendi. Taraftarlarımız sonuçtan çok memnun kaldı. 3-1’den sonra bunu başardık” dedi.

”REKORLARI KIRABİLİRİZ”

74afff4d62fd403bbe0c54e0eda36f0d

Ligde 5 galibiyet, 2 mağlubiyet aldıklarını hatırlatan Thomas Reis, şöyle konuştu:

“Her maçta %100’ümüzü vermemiz gerekiyor. Böyle devam edersek rekorlar kırabilir, puan veya puan alabiliriz. Benim için şu anda bu sıralama çok önemli değil. Sonuçta şampiyonluk kalıcı. Önemli olan ne yaptığımızdır.” Önemli olan takımın başarısıdır, takım olarak ne yaptığımız benim takımımdan daha önemli. Sonuçta 2 maç kaybedersek eleştiriler başlayacak, bu yüzden çok çalışmalıyız, üst üste 3 galibiyet aldık ama ciddiyeti de gözden kaçırmamalıyız. Kesinlikle şu an bulunduğumuz yere ulaşmadık ama burada kalmak, buraya gelmekten daha zor olacak.”

Önceki içerik Sonraki içerik

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Bu web sitesi deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Bununla iyi olduğunuzu varsayacağız, ancak isterseniz vazgeçebilirsiniz. Kabul etmek Mesajları Oku

Antalya Haber
meritking