İzmir’de korkunç cinayet: Öldürüp cesedin başında polisi bekledi – Son Dakika Türkiye Haberleri

0

Kaza, Atatürk ilçesi Urla Neyzen Teyfik Caddesi üzerinde meydana geldi.

Edinilen bilgiye göre ME (41), bir süre önce tanıştığı ve arkadaşı olan bir kadınla balık tutuyordu. Cem Hortum(35)’i birlikte gördü. ME, Hortum’un telefon numarasını aldı ve onu aradı, sonra konuşmak için buluştular.

Sahilde karşılaşan ikili arasında çıkan tartışma kavgaya dönüşünce, ME yakınlardaki bir karavandan aldığı tüfekle Hortum’u vurdu. Karnından ve kalbinden darbe alan Hortum yere yığılırken, ME 112 acil durum santralini arayarak kendisi ihbar etti.

16 YIL HAPİS CEZASINI ALDI

Cesedin yanında bekleyen ME, ihbar üzerine müdahale eden polis ekiplerine teslim oldu ve cinayet silahıyla birlikte gözaltına alındı. Olay yerine gelen sağlık ekiplerinin yaptığı incelemede Cem Hortum’un hayatını kaybettiği belirlendi ve cenazesi İzmir Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Gözaltına alınan Hortum’un ifadesinde, “Onu arkadaşımın yanında gördüm. Onu telefonla aradım ve konuşmaya davet ettim. Beni tehdit etti. Bir şey yapmasından korkuyordum. Onu vurdum ve tüfekle öldürdüm” derdi.

Cinayet zanlısı ME’nin, kişiyi öldürmek suçundan 16 yıldır cezaevinde olduğu öğrenildi. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen ME, çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.

Bu olayla ilgili soruşturma halen devam ediyor.

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Bu web sitesi deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Bununla iyi olduğunuzu varsayacağız, ancak isterseniz vazgeçebilirsiniz. Kabul etmek Mesajları Oku

Antalya Haber
meritking