Portekiz maçı sonrası Cenk Tosun, Hakan Çalhanoğlu ve İsmail Yüksek’ten açıklamalar!2024 Avrupa Şampiyonası

0

Portekiz karşılaşmasındaki yenilgimizin ardından açıklama yapması gereken milli takımlarımızdan Hakan Çalhanoğlu, Cenk Tosun ve İsmail Yüksek kamera karşısına geçti.

“Maalesef çok çalışan ama istediğimiz sonuçları alamayan bir hakem var”

Hakan Çalhanoğlu: “Bunlar futbolda olan şeyler. Ben performansımdan çok memnunum. Orada ne yaptıysam burada da yapıyorum. Teknik direktörün isteklerini yerine getirmeye çalışıyorum. Sorun bende değil, sorun burada. Milli takımda hepsi hilal bayrağı için mücadele ediyor. Ben eleştirileri asla dinlemem, dinleseydim buraya gelmezdim, kendime bakarım, sahada biz ne istiyorsak çok koşuyor, mücadele ediyor ve çok çalışıyor.”

“BAZEN İNSANLAR DUYGUSALDIR AMA BEN ONU BURADA ERİŞEMİYORUM”

GQw490sWEAAKvZh

Hakan Çalhanoğlu: “Bazen insanlar duygulanıyor ama ben bunu buna bağlamak istemiyorum. Takım arkadaşlarımın her zaman iyi olmasını isterim. Oynasam da savaşırım, oynamasam da oynarım. Takım her zaman orada olacak, futbolun içindeyim, özellikle Türkiye'de tabii ki biraz üzgünüm ama buraya kolay gelmediğimi ve en iyi performansımı göstermeye çalıştığımı itiraf etmeliyim. .

“ARDA'NIN KASIK YARALANMASI VARDI”

Ekran_1

Hakan Çalhanoğlu: “Arda için tezahüratları dinledik. Arda bizim için çok kıymetli, herkes kıymetli. Bazen idmanlarda, takım içinde neler yaşandığını bilemezsiniz. Arda'nın sakatlığını bilemezsiniz. L'yi korumak için bu konuda teknik direktör kasık sakatlığı yaşadı, yoksa oynayacaktı. Bu kararı hep birlikte konuşarak aldık. Arda sonradan oyuna girdi ve koruma amaçlı çıkardı.

“ALLAH'A EMANET OLUN”

Ekran_1

Hakan Çalhanoğlu: “İki maçta da hem hücuma, hem savunmaya yardımcı oldum. Maç sonrası analizlerime bakıyorum. Dün ikili maçların hepsini kazandım. Burada yaptığımı Inter'de de yapıyorum. Orada daha kolay çünkü biz daha iyi durumdayız.” Uzun süredir birlikte oynuyoruz, milli takımda bu işler zaman alıyor, bunu bir saat konuşabiliriz. “

“OYNAMAYA HAZIRIM”

GQw6DwJXIAdWOa

Cenk Tosun: “Oynamaya hazırım. Mental ve fizik olarak iyi durumdayım. Bir antrenörümüz var, onun kararları doğrultusunda hareket ediyoruz. Burada Türk bayrağını temsil ediyoruz. Hocanın kararına saygı duyuyorum ama oynamaya da hazırım.” oynuyorum ve oynamak istiyorum.”

“ÖĞRETMENİN HAKKIMDAKİ DÜŞÜNCELERİNİ BİLİYORUM”

GQw6YGeWsAAridM

Cenk Tosun: “Hocamın benim hakkımdaki düşüncelerini biliyorum. Turnuvanın başında benimle paylaştı. Sonuçta oynamayan bir oyuncu memnun değil. Hepimiz bu takıma bir şeyler katmak için buradayız. Koçla konuşma fırsatım var ama onun düşüncelerini biliyorum, konuşmak istemedim.”

“SON KARARI ANTRENÖRÜMÜZ VERECEK”

GQw6nS_XgAAl-LC

İsmail Yüksek: “Zor bir sakatlık atlattım. 60 gündür sahaya çıkmıyordum. Ancak hocamızla konuştuğumuzda oynamak istediğini söyledi. Şimdi kendimi iyi hissediyorum. Yavaş yavaş oynamaya başlayacağımı biliyorum. Ancak son kararı hocamız verecek.”

Euro 2024 canlı sonuçları
ANA SAYFAYA DÖNMEK İÇİN BURAYA TIKLAYIN
Voleybol tutkunları buraya!  2024 Milletler Ligi kadınlar turnuvasına bir göz atalım!Voleybol tutkunları buraya! 2024 Milletler Ligi kadınlar turnuvasına bir göz atalım!
Şampiyon Mourinho taraftarları heyecanlandırmak istiyor!Şampiyon Mourinho taraftarları heyecanlandırmak istiyor!
Mehmet Demirkol'dan sansasyonel açıklama!  ''İsim vermeyeceğim ama...''Mehmet Demirkol'dan sansasyonel açıklama! ''İsim vermeyeceğim ama…''

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Bu web sitesi deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Bununla iyi olduğunuzu varsayacağız, ancak isterseniz vazgeçebilirsiniz. Kabul etmek Mesajları Oku

Antalya Haber
meritking