Sevgilisiyle fotoğrafını çekenlere para ödemişti! Murat Övüç kendisini gizlice çeken iki kızı dövdü

0

Oğlunun nişanına 2 kilo altınla giden fenomen Murat Övüç'ün özel hayatında da gündem oldu. Hayatında bir adamın olduğunu söyleyen ve kendisine “kral” diyen Övüç, ilginç açıklamalarda bulundu.

Fenomen; 'Bu yıl 16'ncı yılımız olacak, zaten hayatımda biri var. Kimse onunla tek bir fotoğrafımı çekemedi. Geçen yıl birisi bizi çok önemli bir turistik köyde gizlice filme aldı. Önemli miktarda para ödedik ve belgeleri aldık” dedi.

Murat Övüç, son paylaşımında kendisinin gizlice fotoğrafını çeken iki kızı uyardığını söyledi.

Fenomen “İş adamı kardeşimle bir barda iş konuşuyorum, ciddiyim, iki kız kenarda duruyor gizlice beni çekiyor. Lütfen çekmeyin dedim, iş konuşuyoruz, çekmeyeceğiz dediler” Bu sefer de diğer arkadaşı camın arkasından çekim yapıyor. Kızların saçları elimde kalmıştı. Her ikisine de “Dövüldüm, şimdi gidin beni şikayet edin” dedi.

ANA SAYFAYA DÖNMEK İÇİN BURAYA TIKLAYIN
Issız koylarda aşk!  Yen kız arkadaşıyla yakalandıIssız koylarda aşk! Yen kız arkadaşıyla yakalandı
İmaj değişti! İmaj değişti! “Süreyya geri döndü”
Cam Tavan'dan Şinasi son halini paylaştı!  Cinsiyetini değiştirmiştiCam Tavan'dan Şinasi son halini paylaştı! Cinsiyetini değiştirmişti

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Bu web sitesi deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Bununla iyi olduğunuzu varsayacağız, ancak isterseniz vazgeçebilirsiniz. Kabul etmek Mesajları Oku

Antalya Haber
meritking