SON DAKİKA | Reuters duyurdu: İsrail Başbakanı Netanyahu savaş kabinesini feshetti

0

Son dakika haber: İsrail Devlet Başkanı Netanyahu savaş kabinesini feshetti. Haberi veren Reuters İsrailli bir yetkiliye güvendi.

ERKEN SEÇİM ÇAĞRISI YAPILDI

Hareket, Savaş Kabinesi üyesi Benny Gantz'ın geçen hafta olağanüstü hal hükümetinden istifa etmesinden sonra bekleniyordu. Gantz, Netanyahu için “mümkün olan en kısa sürede” erken seçim çağrısında bulunmuştu.

EİSENKOT SAVAŞ Kabinesinden İstifa Etti

Daha sonra eski Genelkurmay Başkanı Gadi Eisenkot da istifa mektubunu Netanyahu'ya sunarak savaş kabinesinden istifa etti.

fgdgdh

ABD'nin ateşkesi ve Gazze'deki esir takası planı nedeniyle hükümetindeki ılımlı isimler ile aşırı sağcılar arasında kalan Netanyahu, daha sonraki istifasının ardından şunları söyledi: “İsrail birçok cephede varoluşsal bir savaş veriyor. Şimdi tüm bunlardan vazgeçmenin zamanı değil.” , güçlerimizi birleştirmenin zamanı geldi.”

Bu içerik Devrim Karadağ tarafından yayınlanmıştır.

Sıkmak
ANA SAYFAYA DÖNMEK İÇİN BURAYA TIKLAYIN
Havada panik: Uçağın motorunda yangın çıktı!Havada panik: Uçağın motorunda yangın çıktı!
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan erken seçim tartışmalarına yanıt! "Halk İttifakı birliğin garantisidir"Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan erken seçim tartışmalarına yanıt! “Cumhur İttifakı birliğin teminatıdır”
Tekirdağ'da korkutan deprem!Tekirdağ'da korkutan deprem!

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Bu web sitesi deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Bununla iyi olduğunuzu varsayacağız, ancak isterseniz vazgeçebilirsiniz. Kabul etmek Mesajları Oku

Antalya Haber
meritking