Beşiktaş’ın yeni teknik direktörü Giovanni van Bronckhorst imzayı attı!Beşiktaş

0

Beşiktaş, Giovanni van Bronckhorst'la sözleşme imzaladı. İşte Giovanni van Bronckhorst'un açıklamaları…

“HASAT İÇİN MÜCADELE EDEN BİR EKİP OLACAĞIZ”

Giovanni: “Büyük kulüpler her zaman kupalar için mücadele etmeli. Biz asla pes etmeyen ve kupalar için savaşan güçlü bir takım olacağız.”

“GELECEK VE GELECEK OYUNCULAR HAKKINDA FAZLA KONUŞTUĞUMU GÖRMEYECEKSİNİZ”

GQBWJSqXwAE-qsl

Giovanni van Bronckhorst: “Ryan Kent hakkında hiçbir yorumum yok. Gelen ve giden oyuncular hakkında pek konuştuğumu göremezsiniz. Konuyu Brad Friedel ve yönetim içinde tutacağız.”

“BEŞİKTAŞ’TAN TEKLİF ALDIĞIMDA GERÇEKTEN ONUR DUYDUM”

Ekran_1

Giovanni: “Beşiktaş'tan teklif aldığımda gerçekten onur duydum. Beşiktaş gerçekten büyük bir kulüp. Harika bir taraftar kitlesi var. Burada olduğum için çok mutluyum.”

“HEPİMİZİN TANIDIĞI VE SAYGI DUYDUĞU BİR FUTBOL KARAKTERİ”

GQBRXusXIANDea

Hasan Arat: “Teknik direktör olarak atadığımız isim kulübümüzün geleceği açısından büyük önem taşıyor. Giovanni van Bronckhorst'u tanıtmaktan büyük mutluluk duyuyorum. Giovanni, elde ettiği başarılarla kendini kanıtlamış bir isim. Hepimizin tanıdığı ve saygı duyduğu futbol insanı.”

“YENİ SEZON SIFIRDAN BAŞLIYOR”

Soru: “Galatasaray'ın iki yıllık teknik direktörü Jose Mourinho, Fenerbahce'den geliyor… Her iki takımın da konsolide kadroları var. Ne demek istiyorsunuz?”

Giovanni van Bronckhorst: “Geçen sezon gittiğimiz yol istediğimiz gibi değildi. Yeni sezon sıfırdan başlıyor. Gurur duyulacak bir takım kuracağız, buradan puan almayı çok zorlaştıracağız ve sonunda olmayı hedeflediğimiz yer.”

Euro 2024 canlı sonuçları
ANA SAYFAYA DÖNMEK İÇİN BURAYA TIKLAYIN
Mauro Icardi'nin Galatasaray'daki korkutan yükselişi!  En az 2 ay...Mauro Icardi'nin Galatasaray'daki korkutan yükselişi! En az 2 ay…
F.Bahçe transfer pazarında harika oynuyor!F.Bahçe transfer pazarında harika oynuyor!
EURO 2024 başlıyor!  Bu gece tüm gözler burada...EURO 2024 başlıyor! Bu gece tüm gözler burada…

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Bu web sitesi deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Bununla iyi olduğunuzu varsayacağız, ancak isterseniz vazgeçebilirsiniz. Kabul etmek Mesajları Oku

Antalya Haber
meritking Casibom