MİT’ ten nokta operasyon: Irak’ta PKK’lı 2 terörist etkisiz hale getirildi

0

MİT'in Irak/Hakurk'ta düzenlediği eş zamanlı operasyonla PKK/KCK üyeleri Tufan Koçer kodu Ahmet BAYAR ve Mervan Zerevan kodu Ahmed İbrahim El Ahmed etkisiz hale getirildi.

Güvenlik kaynaklarından alınan bilgiye göre MİT, PKK/KCK terör örgütü mensupları “Tufan Koçer” kod adlı Ahmet Bayar ve “Mervan Zerevan” kod adlı Ahmed İbrahim El Ahmed'in sızma talimatı aldığını tespit etti. Bölgedeki Türk Silahlı Kuvvetleri üssü.

Ardından Irak'ın Hakurk bölgesinde düzenlenen operasyonun ardından eylem hazırlığı yapan Bayar ve El Ahmed teröristleri etkisiz hale getirildi.

PKK terör örgütüne 2012 yılında katılan “Tufan Koçer” kod adlı terörist Bayar, daha önce Suriye'de faaliyet gösteren ve örgütün üst düzey üyelerinin korumalığını yapan “Mervan Zerevan” kod adlı Suriyeli terörist El Ahmed de PKK terör örgütüne katıldı. Terör örgütü PKK'nın 2014 yılında Kandil'de suikast eğitimi aldığı öğrenildi. (AA)Bu içerik Taner Şahin tarafından yayınlanmıştır.

Mynet Youtube
ANA SAYFAYA DÖNMEK İÇİN BURAYA TIKLAYIN
İç karartıcı görüntüler!  Ölümden kaçmak için her şeyi yaptı ama...İç karartıcı görüntüler! Ölümden kaçmak için her şeyi yaptı ama…
Kardeşinin bakımı için çalışmaya başladı: 18 yaşındaki Zehra öldürülüp havuza atıldı... Katilin cezası belli oldu!Kardeşinin bakımı için çalışmaya başladı: 18 yaşındaki Zehra öldürülüp havuza atıldı… Katilin cezası belli oldu!
Makine gibi çalışıyorlar, asgari ücretin 4 katını kazanıyorlarMakine gibi çalışıyorlar, asgari ücretin 4 katını kazanıyorlar

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Bu web sitesi deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Bununla iyi olduğunuzu varsayacağız, ancak isterseniz vazgeçebilirsiniz. Kabul etmek Mesajları Oku

Antalya Haber
meritking casibom giriş