Beşiktaş’ta Fernando Santos penaltı pozisyonuna isyan etti!Beşiktaş

0

Trendyol Süper Lig’in 28. haftasında Beşiktaş, ev sahibi Galatasaray’a 1-0 yenildi. Bu müsabakada ilk derbisini oynayan Bianconeri’nin Portekizli teknik direktörü Fernando Santos kazanamadı. Süper Lig’in 20. haftasında Fatih Karagümrük mücadelesinde takımına liderlik eden Santos, çıktığı 9 lig maçında 4 galibiyet, 2 beraberlik ve 3 mağlubiyet elde etti. Bu süreçte Bianconeri 9 gol attı ve 6 gol yedi.

FERNANDO SANTOS: “BEŞİKTAŞ’A ÜÇÜNCÜ KEZ CEZA VERİLMEMİŞTİ”

“Üçüncü kez Beşiktaş’a penaltı verilmedi. Bugün Cenk’in yine penaltı pozisyonu var. Aynı zamanda Colley’nin kırmızı kartı da çok şüpheli. Cenk’in penaltısı daha netti ama VAR çalmadı. Colley için VAR çağırdı Hakem gözlemledi “Cenk’in pozisyonu kesinlikle penaltı. Aynı zamanda Adana Demirspor-Sivasspor maçında da verilmedi. VAR’ın Omar’ın pozisyonuna müdahalesi oldukça şüpheli. Bu konuda bahane üretmeyi sevmiyorum ama haklarımızın ihlal edilmesini de istemiyorum.”

Santos sözlerine şöyle devam etti; “Beşiktaş bugünkü gibi oynamaya devam ettiği sürece takım olarak gelişeceğiz.” Dedi.

İŞTE O POZİSYON

Gerçek zamanlı puanlama
ANA SAYFAYA DÖNMEK İÇİN BURAYA TIKLAYIN
Galatasaray'ın paylaşımı protokol forumunu karıştırdı!Galatasaray’ın paylaşımı protokol forumunu karıştırdı!
Beşiktaş galibiyetinin ardından Galatasaray'dan birbiri ardına paylaşımlar!Beşiktaş galibiyetinin ardından Galatasaray’dan birbiri ardına paylaşımlar!
Tribünler iki Beşiktaşlıyı yuhaladı!Tribünler iki Beşiktaşlıyı yuhaladı!

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Bu web sitesi deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Bununla iyi olduğunuzu varsayacağız, ancak isterseniz vazgeçebilirsiniz. Kabul etmek Mesajları Oku

Antalya Haber